طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي بسته بندي چاي تي- بگ

دسته بندي : پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي

 

بسته بندي چاي تي- بگ

خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : بسته بندي چاي تي-بگ

 

محل اجرا: كليه مناطق كشور

 

سرمايه گذاري كـل: 9/1043 ميليون ريال

 

سهم آوردة متقاضي: 9/113 ميليون ريال

 

سهم تسهيلات: 930 ميليون ريال

 

دورة بازگشـت سرمايه: هفت ماه

 

ميزان اشتغالزايي : هفـده نفر

 

 

 

 

 

 

    مقدمــه :

 

 

    از نظر كاشت و مصرف چاي، چيـن اولين محلي است كه اين گياه در آنجا كاشته شده و به مصرف رسيده است . از اين كشور ، چاي به ساير نقاط عالم برده شده است و در مجموع كاشت چاي شروع شده و به طرف سواحل اقيانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب كاشت چاي توسعه يافته و هندوستان و هند و چين و جزاير اندونزي رسيده است . به هر حال چاي از هر نقطه اي كه شيوع و ترويجش آغاز گرديده باشد يك نكته روشن و مسلم را در فلسفه وجود خود گنجانده است و آن اين كه به عنوان آشاميدني اساسي مطرح و براي رفع تشنگي و خستگي و راحتي خاطر و اعصاب مفيد است.

  

     روش توليد:

    در اين روش نخست توسط دستگاه سورتر، طبقه بندي و گردگيري مي‌شود و سپس در مخلوط كن

دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 3812 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: woord

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:19 کیلوبایت

 قیمت: 25,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل