طرح کارآفرینی فایل نوشابه بدون گاز

دسته بندي : پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

فهرست

عنوان                                                                       صفحه

مقدمه............................................................... 2

آشنايي جزيي در مورد كار كارخانه......................... 5

نمودار مراحل مختلف توليد نوشابه غير گازدار با استفاده از انواع...................... 10

محاسبه اجزاء و ميزان دارايي هاي ثابت.................................................................. 12

مساحت زمين و برآورد قيمت آن...............................................................12

مساحت و................................................................... 13

هزينه ماشين آلات و تجهيزات خط توليد.......................................................... 14

سرمايه ثابت مورد نياز كارخانه......................................................................... 16

هزينه هاي توليد سرمايه در گردش........................................................................... 18

محاسبه كل سرمايه گذاري................................................................................. 20

نحوه سرمايه گذاري و تأمين منابع مالي......................................................... 20

سودآوري و چگونگي برگشت سرمايه............................................................. 21

 
 

مقدمه

- نوع محصول:

نوع محصول كارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبميوه جات به غلظت 14-10 درجه بريكس كه از كنسانتره به غلظت 70-60 درجه بريكس بازسازي شده و در بطري هاي نوشابه به ظرفيت 285 سي سي و با درب طشتكي بسته بندي خواهد شد.

بطري مذبور داراي ارتفاع 240 ميليمتر و قطر 57 ميليمتر است و بر روي آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 ميليمتر چشبانده خواهد شد.

آبميوه توليدي با استفاده از كنسانتره پرتقال، سيب و انگور و به صورت آب اين ميوه جات تهيه مي گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع كنسانتره مصرفي تهيه آن تا بريكس 7 نيز معمول است.

 

 

- ظرفيت توليدي و مدت زمان كار كارخانه:

ظرفيت توليد سالانه كارخانه در حدود 2000 تن آبميوه و معادل 2000000 ليتر است كه با توجه به ظرفيت بطري ها و با در نظر گرفتن ضايعات و غيره كلاً در حدود 7 ميليون بطري 285 سي سي آب ميوه خواهد شد كه شامل موارد زير است:

 

نام محصول

 تعداد بطري

 ظرفيت(سي سي)

 ظرفيت(ليتر)

آب پرتقال

3.000.000

285

857.000

آب سيب

2.500.000

285

713.000

آب انگور

1.500.000

285

430.000

 

مدت زمان كار كارخانه با توجه به تعطيات و غيره عملاً 250 روز كاري و در يك شيفت كار 8 ساعته در نظر گرفته مي شود.

به اين ترتيب ظرفيت توليد روزانه كارخانه 28000 بطري كه معادل 4000 بطري در ساعت و بالاخره 68 بطري در دقيقه مي باشد.

دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 3111 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.DOC

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 25

حجم فایل:132 کیلوبایت

 قیمت: 25,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل